До уваги співвласників багатоквартирних будинків!

Шановні Співвласники багатоквартирних  будинків!

            КП«ЛЖЕК 1» доводить до вашої уваги наступну інформацію.

            За результатами технічного огляду  будинків встановлена необхідність  проведення капітального ремонту (заміни) де яких видів робіт , які відносяться до вашого спільного майна.

            Відповідно до ст. 7 Закону України “Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку” 417-VIII від 14.05.2015 р. (далі - Закон) Співвласники будинку зобов'язані забезпечувати у разі необхідності проведення капітального ремонту спільного майна багатоквартирного будинку.

            Надаємо до вашої уваги рекомендований план капітального ремонту (заміни) спільного майна будинку з зазначенням обсягу майбутніх робіт по кожному будинку(план додається нижче).

            Для вирішення питання щодо проведення капітального ремонту вам необхідно:

            - по - перше: відповідно до вимог ст. 10 Закону, провести збори  співвласників будинку з оформленням відповідного протоколу. Протокол зборів повинен відповідати вимогам типового протоколу, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.08.2015р. за № 203.

            На зборах вирішити організаційні питання щодо проведення капітального ремонту, а саме: розглянути рекомендований план; з'ясувати питання, пов'язане з відкриттям у банку рахунку для акумуляції грошових коштів на проведення капітального ремонту та визначити їх розмір щомісячного перерахування.

            - по - друге: враховуючи необхідність проведення капітального ремонту, узгодити з Управителем  (КП ЛЖЕК № 1”) наданий ним рекомендований план проведення капітального ремонту, звернувшись за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сосюри, 328.

            Також пояснюємо, що у разі затримки з вашого боку вирішення даного питання Управитель не зможе здійснити  капітальний ремонт (перераховані види робіт)  вашого будинку.

Будьласка, ознайомтесь за планамика капітального ремонту житлового фонду по КП ЛЖЕК №1 на 2021р.!